عکس انرژی خورشیدی

انرژی خورشیدی ارزش سرمایه گذاری دارد

انرژی خورشیدی ، منحصربفردترین منبع انرژی تجدیدپذیر در دسترس است و منبع اصلی تمامی انرژی­های موجود در زمین است؛ و میتوان از آن به طرق مختلف برای کمک به تامین انرژی و نیز ایجاد یک کسب­ وکار نو استفاده کرد.

از مهمترین الزامات استفاده از این منبع، راه ­اندازی مزارع خورشیدی با شرایط مناسب، طراحی و جا نمایی مناسب نیروگاه، خرید و اجرای مناسب و مهندسی ­شده کلیه تجهیزات، انتخاب پنل، اینورتر، استراکچر و سیستم الکتریکال بهینه بر اساس طراحی نیروگاه خورشیدی می باشد. مزرعه خورشیدی در واقع به عنوان یک نیروگاه فتوولتائیک شناخته می­شود که انرژی خورشید را به برق تبدیل می­کند. پایه و اساس ساختمان یک مزرعه خورشیدی، پنل­های فتوولتیک می­باشند. این پنل­ها­ می­توانند بر روی سقف خانه و یا بصورت ترکیب با هم، مزرعه خورشیدی را تشکیل دهند.

توسعه انرژی­های تجدیدپذیر در کشور افزایش امنیت عرضه انرژی، کاهش میزان گرمایش زمین، رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال را به دنبال دارد. از آنجایی که فناوری‌های انرژی خورشیدی در بسیاری موارد به دور از مراکز پر جمعیت شهری احداث می­شوند، بیشتر مشاغل بهره ­برداری از افراد محلی خواهند بود. بنابراین باعث افزایش تنوع و پایداری اقتصاد محلی خواهد شد.

با توجه به وظایف مختلف در راه ­اندازه مزرعه خورشیدی، گفته می­شود تعداد شغل ایجاد شده به ازای یک مگاوات برق تولیدی از منابع تجدیدپذیر به صورت تقریبی معادل دوبرابر تعداد شغل ایجاد شده توسط نیروگاه­های متعارف است.

مرکز آموزش مهارت­های پیشرفته جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، با همکاری پژوهشکده میکروالکترونیک اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی مزارع خورشیدی به مدت ۸ ساعت، با محتوای:

مراحل راه ­اندازی مزارع خورشیدی؛

آخرین فناوری­های مزتبط با پنل­های خورشیدی نوین؛

مکان­ یابی مزارع خورشیدی با استفاده از نرم افزار Meteonorm؛

طراحی مزارع خورشیدی با استفاده از نرم افزار PVSOL؛  در محل جهاد دانشگاهی صنعتی شریف نموده است.

ثبت نام در این دوره