برگزاری دوره کفپوش های اپوکسی

مرکز مهارت های پیشرفته صنعتی شریف در ترم بهار ۹۶ اقدام به برگزاری دوره آموزشی کفپوش های اپوکسی مینماید.اولین و دومین دوره آموزشی کفپوش های اپوکسی با هدف ارتقا مهارت فردی و شغلی و در سه بخش کفپوش های اپوکسی ساده، دوبعدی و سه بعدی بصورت تئوری و عملی در تاریخ ۲۴ و ۲۵ فروردین ۹۶ در محل مرکز مهارت های پیشرفته جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار گردید.

کفپوش اپوکسی يا پولي پوكسايد یک محصول دو جزئی میباشد که دارای خواص مقاومتی عالی از جمله مقاومت مکانیکی بالا ،  مقاومت سایشی بالا ، مقاومت شیمیایی عالی در برابر مواد قلیایی و اسیدها روغنی هاو چربی ها و همچنین ایجاد سطحی صاف و صیقلی مورد استفاده وسیعی در سالن های تولیدی مراکز صنعتی ، شیمیایی ، بیمارستانی ، نیروگاهی ، فرودگاهی و ….. پیدا کرده است.این کفپوش اغلب به روی سطوح بتونی و حتی سالن هایی که قبلا کفپوش های سنگی و موزائیک شده اند استفاده می گردد ،در عین حال جهت سطوح فلزی نیز مناسب  می باشد.

سومین دوره آموزشی کفپوش های اپوکسی در تاریخ ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ۹۶ برگزار میگردد. ضمنا دوره آموزشی سقف های کشسان ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز میگردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۲۶۳۶۱۲ تماس حاصل فرمایید.

کانال تلگرامی معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف : Jsharif@

WWW.JDSL.IR