برگزاری کلاس های رایگان دروس پایه دوازدهم و کنکور

جهاد دانشگاهی صنعتی شریف (مرکز آموزش مهارت های پیشرفته) با بیش از ۳۰ سال سابقه آموزشی، در راستای مسئولیت اجتماعی خود، اقدام به برگزاری کلاس های مجازی پایه دوازدهم نموده است.

با توجه به اینکه در حال حاضر شرایط حضور در مدارس و کلاس های حضوری برای دانش آموزان کشور فراهم نمی ­باشد، مدرسه مجازی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با همکاری اساتید مجرب و بنام، به منظور ایجاد فضای آموزشی مجازی و رایگان برای دانش آموزان پایه دوازدهم رشته های ریاضی و تجربی، محتوای آموزشی ویدئویی فراهم نموده است. دانش آموزانی که در آستانه آزمون های پایان سال تحصیلی و کنکور می باشند، می توانند بدون شرکت در کلاس هایی با هزینه های بالا، بصورت رایگان از محتوای آموزشی تولید شده در مدرسه مجازی شریف بهره مند شوند.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره ۶۶۰۷۵۰۸۵  تماس حاصل فرمایند.

۶۶۰۷۵۰۷۶ ۶۶۰۷۵۰۸۵ راهنمای ثبت نام
تمایل ندارم