دوره تربیت کارشناس hse

برگزاری دوره آموزشی تربیت کارشناس HSE

با پیشرفت تکنولوژی، سلامتی، ایمنی و محیط زیست انسان در معرض خطرات فراوانی قرار گرفته است. بروز حوادث متعدد در کارگاه های صنعتی و عمرانی، موجب شده است که به مبحث HSE توجه بیشتری داشته باشیم. از این رو برای بالا بردن ضریب ایمنی در مراکز صنعتی و عمومی نیازمند داشتن نیروی کارآزموده و با دانش روز هستیم. آموزش HSE یکی از الزامات با ارزشی است که در صورتی که در هر محیطی برقرار باشد، سبب بالا رفتن سطح دانش و تخصص در مواجه با خطرات پیش رو در کارگاه ها می شود.

در این دوره آموزشی که توسط سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار می گردد، هرآنچه که بعنوان یک کارشناس HSE لازم باشد، برای فراگیران در نظر گرفته شده است. فراگیران پس از گذراندن این دوره، آمادگی اشتغال در بخش های HSE، مدیریت فنی HSE و کارشناسی و مدیریت سیستم های HSE از طریق کسب دانش و مهارت های لازم برای پیاده سازی ایمنی، سلامت و استانداردهای مربوطه را خواهند داشت.
برای مشاهده جزئیات دوره بر روی لینک زیر کلیک کنید:

جزئیات دوره تربیت کارشناس HSE

همچنین برای آگاهی از اطلاعات بیشتر با شماره ۶۶۰۷۵۰۸۵ تماس حاصل فرمایید.

۶۶۰۷۵۰۷۶ ۶۶۰۷۵۰۸۵ راهنمای ثبت نام
تمایل ندارم