اهداف و ماموریت‌ها

درباره ما

اهداف و ماموریت‌ها

مرکز آموزش های مهارت های پیشرفته با هدف توانمند سازی سرمایه های انسانی کشور و رفع نیاز کشور در برخی حوزه های مهارتی و تخصصی شکل گرفت. این مرکز با بهره گیری از اساتید مجرب و خبره و نیز کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصی خود تلاش می نماید با ارائه آموزش های عملی و کاربردی، سهم خود را در انتقال دانش روز جهان و به اشتراک گذاری آن در جامعه هدف به خوبی ایفا نماید. در این راستا تعامل صادقانه و پایدار با انجمن های تخصصی، اصناف و اتحادیه های کشور، سازمان و نهاد های آکادمیک در دستور کار قرار دارد.
این مرکز مفتخر است با کسب شرایط لازم از سال 1398 بعنوان مرکز آموزش همکار سازمان استاندارد شناخته شود. همچنین با تلاش همکاران مرکز و معاونت آموزش سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، مرکز آموزش الکترونیک استاندارد راه اندازی گردید.

توانمندی‌ها

فضای آموزشی