توضیحات دوره
دوره عینک آفتابی و عدسی های جذبی، اولین دوره و پیش نیاز تمام دوره های عینک سازی در دپارتمان اپتیک جهاد دانشگاهی صنعتی شریف می باشد.در ادامه با مباحث این دوره بیشتر آشنا خواهیم شد. در ابتدای دوره، فراگیران با گذراندن کلاس نور عمومی و آزمایشگاه، با نظریه های مطرح در زمینهی نور و بعضی از ویژگی های کلی نور آشنا می شوند. در ادامه، ساختمان چشم و قسمت هایی از چشم که بیشتر در معرض آسیب هستند و نوع آسیب پرتوهای فرابنفش و لزوم حفاظت از آنها مورد بحث قرار می گیرد. در مبحث ترکیب نور و آزمایشگاه مربوطه با فیلترهای نوری و ویژگی ها و عملکرد هر یک آشنایی پیدا میکنند. در درس عینک سه بعدی، علاوه بر دید دوچشمی و سهبعدی و روش تست آن با تکنیکهای سهبعدیسازی مختلف و عینکهای مخصوص آن آشنا میشوند. در کلاس استاندارد همانطور که از اسم آن پیداست ضمن آشنایی با مفهوم استاندارد در جریان استاندارد ملی ایران در زمینه عینک آفتابی قرار میگیرند. در ادامه در جلسه خورشید و عینک کسوف با تابش خورشید و موقعیت آن در نقاط مختلف جهان در روزهای مختلف سال و در ساعات مختلف روز آشنا میشوند. در درس اسپکتروفوتومتری و آزمایشگاه آن با ابزار سنجش فیلترها و نحوهی کار آنها آشنا میشوند و درنهایت در مبحث نور پلاریزه و آزمایشگاه، عملکرد فیلتر پلاریزه و علت استفاده از آن توضیح داده میشود. در مجموع در طول دوره فراگیران قدم به قدم مهارتهای لازم برای انتخاب و ارزیابی عینک آفتابی را فرا گرفته تا توضیح این ویژگیها برای مشتری را به دست آورند. در ادامه، ویدئویی جهت آشنایی با نقشه راه ورود به دنیای عینک سازی باهم خواهیم دید.
همانطور که در بالا تر گفته شد، این دوره پیش نیاز تمام دوره های عینک سازی میباشد و شما در طول دوره، قدم به قدم مهارت های لازم برای انتخاب و ارزیابی عینک آفتابی را فرا گرفته تا توضیح این ویژگی ها را برای مشتری را به دست آورید. مدرسین این دوره افرادی کاملاً حرفهای و باتجربه هستند که هر یک در زمینه های مختلف اپتیک تحصیل و تدریس نموده و سالها در رشتهی تخصصی خود کار اجرایی و حرفهای کرده و با بازار عینک آفتابی سروکار داشتهاند. برخی از سوابق اجرایی و پژوهشی شامل طراحی و ساخت لنزومتر، طراحی و ساخت میکروسکوپ، طراحی و ساخت کیت آموزشی اپتیک، ساخت سطوح غیرکروی و … می شوند.
این دوره برای کلیهی افرادی که به نحوی قصد دارند در بخش یا بخشهایی از زنجیرهی تولید تا مصرف و عرضهی عینک آفتابی نقشآفرینی داشته باشند مفید است. در همین چهارچوب حتی یک مصرفکنندهی عینک آفتابی هم میتواند در صورت تمایل و علاقه این دوره را بگذراند.
از نظر پیش نیاز های علمی، داشتن اطلاعات در حد دیپلم برای شرکت در دوره کفایت میکند. با وجود این، اگر داوطلب فردی فعال و باپشتکار باشد با تمرین بیشتر در طول دوره میتواند با تحصیل زیر دیپلم هم از دوره استفاده کند. اما از نظر پیش نیاز های فنی درصورتی که داوطلب دارای پروانه کسب باشد، بایستی کپی مدرک را ارائه نماید. در غیر اینصورت لازم است از سوی دارنده پروانه کسب معرفی نامه (با سربرگ معتبر و مهر و امضا) دریافت نماید. در صورتی که داوطلب از شهرستان هایی خارج از تهران در دوره شرکت می کند می باست از اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک معرفی نامه دریافت کند.
سوالات متداول
این دوره به صورت حضوری در سه هفته به مدت 45 ساعت در جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار می شود.
دریافت گواهینامه منوط به حضور در کلاس خواهد بود. در صورتی که به صورت منظم در جلسات دوره شرکت کنید در انتهای دوره گواهینامه قابل ترجمه از سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف دریافت خواهید کرد.
در عکس زیر، می توانید لیست خوابگاه های اطراف محل برگزاری را مشاهده نمایید.
جلسات دوره
نظرات
تا الان هیچ نظری، تجربهای یا سوالی برای این دوره ثبت نشده؛ شما میتوانید اولین نفر باشید که دیدگاه یا سوال خودتون رو با ما در میان میذارید!