برگزاری نخستین گردهمایی مدرسین عینک سازی

نخستین گردهمایی مدیران مرکزآموزش جهاد دانشگاهی صنعتی شریف و اساتید دوره های تخصصی عینک سازی دپارتمان اپتیک بینایی با هدف بررسی مسائل و ارائه پیشنهادات در جهت بهبود کیفیت فنی و آموزشی همچنین برگزاری دوره های جدید با توجه به نیاز روز این صنف در مرکز آموزش مهارت های پیشرفته برگزار شد.

این گردهمایی با هدف بررسی مسائل اجرایی و ارائه پیشنهادات در جهت بهبود کیفیت فنی و آموزشی و نیز افزودن دوره های جدید با توجه به نیاز این صنف برگزارشد. آقای مهندس معینی، مدیر مرکز آموزش، به حفظ ارتباط و به روز رسانی آموزش برای فراگیران قبلی این مرکز اهتمام داشته. همچنین ایشان بیان داشتند رضایت فراگیران ازکیفیت آموزش ها، تاثیر بسزایی در تبلیغات و مداومت در برگزاری دوره ها خواهد داشت . این امر تا حدود زیادی با تلاش مدرسین زبده و برجسته و کادر اجرایی جهاد دانشگاهی محقق شده است.

علاوه بر این افزایش نظم و مقررات آموزشی و بهره وری بیشتر کلاس ها،  نظارت بر شروع به موقع کلاس از سوی مدرسین و کارشناسان مرکز به صورت جدی در دستور کار قرار گرفت. همچنین دوره کوتاه مدت، فروشندگی عینک مطرح و بررسی شد که موضوعاتی از قبیل اصول اولیه فروش عینک طبی و آفتابی، اخلاق حرفه ای، مشتری مداری، اصول مذاکره ،آداب اجتماعی رفتار با مشتری و مشاوره خرید بر اساس چهره را به خود اختصاص خواهد داد.

آقای مهندس جناب، مدیر سابق مرکز آموزش مهارت ‌های پیشرفته سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف توضیحاتی درمورد لزوم تکمیل اطلاعات مدرسین در سامانه منابع انسانی جهاد دانشگاهی ارائه کردند. این سامانه به منظور جمع آوری بانک اطلاعات تمامی کارکنان و همکاران جهاد دانشگاهی طراحی شده و ملاک صدور کد مدرسی قرار خواهد گرفت.

در ادامه آقای کمال الدین کثیریها، مدیرفنی، مدرس و مشاور دپارتمان اپتیک بینایی بیان کردند در تمام دنیا دوره های عینک سازی به صورت دوره های مقطعی و طولانی برگزار می شود. از این رو نمی توان انتظار داشت تمام محتوا های تخصصی به طور فشرده در چند روز به طور کامل تدریس شود. بنابراین به منظور رعایت تناسب زمان و محتوا ونیز پرهیز از زیاد آموزی لازم است به اصول و کلیات پرداخته شود و مباحث تخصصی در دوره های مجزا مطرح شود.

آقای مرتضی درویش، مدرس دوره های تخصصی تعمیر فریم ضمن اشاره به لزوم بازبینی طرح درس دوره ها بر تفکیک کلاس پیشرفته به دو دوره مجزا و افزایش فاصله بین جلسات به منظور تمرین بیشتر فراگیران تاکید کردند.

آقای منصوری بروجنی، مدرس و مسئول دوره های عینک سازی، که به طور آنلاین در این جلسه حضور داشتند، درخصوص همکاری بیشتر رؤسای اتحادیه های استانی در جهت کاهش مشکلات آموزشی و آشنایی بیشتر با دوره و کلاس های آموزشی تاثیر زیادی داشته ونیز رشد و ارتقای شاغلین این صنف در سراسر کشور منوط به همراهی این اشخاص است تاکید کردند.

شایان ذکر است در طی این گردهمایی آقای مهندس عطاییان معاون آموزش سازمان جهاد دانشگاهی شریف از آقای کثیریها به پاس بیش از یک دهه همکاری و تلاش مستمر و ارزشمند ایشان در کسب جایگاه پیشرو و انحصاری در آموزش های تخصصی این صنف برای جهاد دانشگاهی و رشد و شکوفایی این دپارتمان تقدیر وتشکر به عمل آوردند.

درپایان آقایان حاج علی اکبری، ناصح، ولی زاده، درویش ضمن جمع بندی موضوعات و ارائه یشنهادات کارامد ، خواستار تلاش بیشتر مرکز در اطلاع رسانی دوره ها در سایت و شبکه های مجازی به منظور بازاریابی و تبلیغات از دوره های آموزشی شدند. گفتنی است جلسات آتی با حضور اساتید و صاحب نظران این صنف با هدف بررسی یک موضوع تخصصی،  به صورت منظم و دوره ای برگزار خواهد شد. لذا از کلیه فراگیران و خوانندگان درخواست می گردد هر گونه نظرات و پیشنهادات خود را جهت طرح در جلسات از طریق پیج اینستاگرام دپارتمان اپتیک به مرکز منعکس نمایند.

۶۶۰۷۵۰۷۶ ۶۶۰۷۵۰۸۵ راهنمای ثبت نام
تمایل ندارم